DIGITALRÅDGIVER

Publisert: 08. mai 2019

RED Tactic søker etter en person som vil ta en viktig rolle hos oss og for kundene våre. Vi søker en person som kan være med på å videreutvikle våre kunder i deres jakt på digitale kommunikasjonsløsninger. Markedet vi befinner oss i endrer seg fra dag til dag, og det finnes stadig flere måter å kjøpe, optimalisere og analysere kampanjer på. Vi ønsker derfor å finne enda en lagspiller som blir en viktig del av vårt digitale team.

Siden RED starter kommunikasjonsreisen med tall, fakta og analyse er det nødvendig med god tallforståelse. Vi har høy kompetanse på teknologi, og ønsker en person som har erfaring med og tro på at teknologi er viktig for å løse kommunikasjonsoppgaver digitalt. Høyt tempo, og til tider korte frister er en del av hverdagen. Effektivitet og håndteringsevne er derfor viktig, både internt og eksternt.

Stillingen omfatter rådgivning og oppfølging knyttet til kundenes overordnede kommunikasjonsmålsetninger, samt koordinering mot medier, kunder og reklamebyråer.

 

OM RED:

RED er et medie- og kommunikasjonshus som ble grunnlagt i 2004. RED er en fantastisk gründerhistorie. Det har vært et norsk veksteventyr, og er mestvinnende mediebyrå i den årlige kåringen Årets Byrå. I 2018 gikk RED sammen med Dentsu Aegis og ble RED dentsu X, som er Dentsu Aegis Networks nystartede, internasjonale mediebyrå. Det nye byrået kombinerer norsk gründerorientert fagmiljø og kundeforståelse med internasjonal teknologi, merkevarekunnskap og kompetanse. Med etableringen av dentsu X ble RED en del av et enormt kompetansenettverk med over 7000 dyktige medarbeidere internasjonalt. 

RED Tactic er et av RED sine to mediebyråer. Som mediebyrå hjelper vi våre kunder å utvikle den mest hensiktsmessige strategien for å spre deres markedsførings- og reklameinnhold på best mulig måte. Vi forvalter deres annonsebudsjett og kjøp av reklameplass i alle typer medier, samt optimaliserer deres medieinvesteringer. RED Tactic håndterer alt fra store kunder med tilstedeværelse over hele Norge, til mindre startup-kunder som er i en vekstfase. RED Tactic er selv et byrå i bratt vekst, og de som blir med oss på laget vil oppleve å være en viktig del av et svært spennende vekstmiljø i tiden som kommer. Vi jobber tett med våre kunder, og har et stort fokus på faglig utvikling. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Pilestredet 27 – der St. Olavs gate møter Pilestredet.

 

HOVEDOPPGAVER:

 

RED KAN TILBY:

Stillingen er som skapt for den som vil utvikle seg i et marked som pulserer med energi. RED er et dynamisk og innovativt selskap, og vi streber etter å ivareta en sporty og kreativ holdning til vårt arbeid. Vi er en utfordrer i markedet som ofte har en annen innfallsvinkel til markeds- og mediaspørsmål enn våre konkurrenter. Alle initiativ fra våre kolleger, uansett stilling, er alltid velkomne og blir behandlet som en mulighet for å forbedre oss selv eller å skape nye produkter. Våre hovedverdier er kunnskap, dedikasjon, involvering og etterrettelighet. Om dette er verdier du også har lyst til å jobbe etter og dele med dine kolleger, så ta kontakt!

 

KONTAKT:

For spørsmål vedrørende stillingen kan du ta kontakt med Thomas Faye Willoch på telefon 450 24 874.

Søknad med CV mottas gjerne på e-post: Thomas.Willoch@redtactic.no

Søknadsfrist: Snarest

 

 

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Våre tjenesterVis alle ›