PROGRAMMATIC MANAGER

Publisert: 16. desember 2016

RED søker en person som kan være med på å videreutvikle kjernen i det automatiserte digitale annonseproduktet vårt. Markedet vi befinner oss i endrer seg fra dag til dag, og det finnes stadig flere avanserte og automatiserte måter å kjøpe, kontrollere, analysere og optimalisere kampanjer på. Vi ønsker derfor å finne enda en lagspiller som vil jobbe med annonsehåndtering, optimalisering, analyse og tracking. Du blir en viktig del av vår programmatiske avdeling, hvor vi videreutvikler avdelingen og bygger fagerfaring og gode resultater for våre kunder hver eneste dag.

Stillingen passer godt til deg som har jobbet noen år i media eller med markedsføring, og spesielt interessant innen faget Ad Operations eller har jobbet med programmatiske kjøp tidligere. Det er derimot ikke noe krav, og har du analytiske evner og trives med tall oppfordrer vi deg til å søke!

 

Vi vil gjerne at du har følgende egenskaper:

 

HOVEDOPPGAVER:

Jobbe og bidra til videreutvikling av arbeidet med programmatiske kjøp, herunder:

 

Høres det ut til at denne personen kan være deg?

 

RED kan tilby

Stillingen er som skapt for den som vil utvikle seg i et marked som pulserer og vibrerer med energi. Vi tilbyr opplæring for den som er ivrig etter å lære, og vi har gode betingelser for den som lykkes. Miljøet vårt er hektisk og alle har det morsomt på jobb – det får også du!

RED er et dynamisk og innovativt selskap, og vi streber etter å ivareta en sporty og kreativ holdning til vårt arbeid. Vi er en utfordrer i markedet som ofte har en annen innfallsvinkel til markeds- og mediaspørsmål enn våre konkurrenter. Alle initiativ fra våre kolleger, uansett stilling, er alltid velkomne og blir behandlet som en mulighet for å forbedre oss selv eller å skape nye produkter. Våre hovedverdier er kunnskap, dedikasjon, involvering og etterettelighet. Om dette er verdier du også har lyst til å jobbe etter og dele med dine kolleger, så ta kontakt!

 

KONTAKT

For spørsmål vedrørende stillingene kan du ta kontakt med Adrien Bjørnskau, tlf 90 58 17 98.

Søknad med CV mottas gjerne på e-post adrien@redmedia.no

Søknadsfrist: Snarest.

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Våre tjenesterVis alle ›